I've been waiting for so long

publicerat i Pregnancy ♥;
Idag var vi på Huddinge Sjukhus för att göra ett tillväxtultraljud igen eftersom jag gått en vecka över tiden i morgon. Hon kollade så att allting stod rätt till, att det fanns tillräckligt med fostervatten, hur stor hon var och så, och allting såg jättebra ut! Skönt att få det bekräftat. Så nu är det bara att fortsätta vänta, en vecka till. Har hon inte kommit på fredag nästa vecka får vi åka till förlossningen för att få igångsättning. Hoppas verkligen att vi slipper det, skulle vara så skönt om hon ville behaga sig att kika ut snart. Det är ingen jättebebis vi får i alla fall som jag börjat bli lite orolig över nu sista dagarna då magen känns så stor och det känns som att det är väldigt trångt där inne! Är ju i vecka 40+5 idag och den förväntade vikten på henne idag var 3711g, men hon beräknades väga 3357g just nu. Lilla skruttiluttan då.
I morse hade jag känslan av att det skulle sätta igång idag, för jag har haft ont hela natten, som mensvärk fast värre och haft jättesvårt att sova. Under förmiddagen hade jag också ont och känslan av att snart är det dags. Men icke sa nicke, känslan och det onda försvann under dagen och nu känns allt som vanligt igen. Typiskt.
Nu får du se till att komma ut till oss lilla vän ♥
 

Mitt hjärta kanske slutar slå, men filmen börjar om ändå

publicerat i Just My Life.;

Ligger i soffan och tittar på Pretty Little Liars tillsammans med söta lilla Bamse. Han ser alltid så söt ut när han sover och han älskar verkligen att ligga här i soffan med mig, han gör det hela tiden! Mysigt med lite sällskap. Just nu längtar jag tills mannen min kommer hem från jobbet, saknar honom så. Lättare att fördriva tiden med honom än ensam. Är så trött på att vänta nu att jag snart blir galen. Fem dagar över tiden har det gått nu, och det finns ingenting som säger att det inte är minst lika mycket kvar. I morgon bitti ska jag i alla fall ringa till Huddinge för att få komma på koll, så då får vi i ju se så att allt är okej med lilla tösen. Hon har verkat lite slö under gårdagen och dagen så jag hoppas allt är okej. Tänker väl mer på det nu eftersom det inte finns så mycket annat att tänka på...

Babyskydd

publicerat i Babystuff;

Idag har vi äntligen (i sista sekund) fått babyskyddet av svärföräldrarna! Jättesnällt att vi fick den och trots att det blev så sent så är det skönt att äntligen ha den så att vi inte behöver tänka mer på det. Det blev en BeSafe iZi Go som fick årets bäst i test bland babyskydd. Det känns superbra och jag tror vi kommer vara jättenöjda med den. Vi har nyss varit ute i bilen och testat att sätta fast den så att vi vet exakt hur man gör sen när det är dags! Det var inte så svårt, och jag tror det blir jättebra. Det som var lite tråkigt bara var att Johan beställt en som var turkos och svart som var jättefin, men sen efter en veckas väntan på den ringer de och säger att den var slut. Så då fick det bli en helsvart istället, men det funkar ju lika bra det!

(Det blev inga toppenbilder med mobilen eftersom det är så mörkt, men ändå, här är den i alla fall!)