Påskdagen.

publicerat i Just My Life.;

Så sitter man i bilen på väg till Sälen då! Känns skönt att äntligen vara på väg, men jag är trött på att åka bil redan och vi har inte ens åkt förbi Arlanda. Trist.

Igår blev det en stressig dag, först åkte vi it till Värmdö till min familj för att käka påsklunch och det var ju supermysigt. Sen blev det att dra hem och packa massa och sen blev det bio med bästa Jojjo! Inte världens bästa film dock, men det funkade väl bra ändå! Så efter en lång dag igår är jag helt slut idag, så jag hoppas att jag kan somna i bilen snart i alla fall.

Trött, mätt och myssparkar.

publicerat i Just My Life.;

Klockan är snart midnatt och jag är riktigt förvånad över att jag fortfarande är vaken. Helt slut är jag och jag ska verkligen sova nu så att jag orkar gå upp i morgon. Vi ska nämligen åka uttill vårt landställe på Värmdö där min familj är och äta lite påsklunch och så! Så det blir supermysigt, det var många år sedan jag var där senast. Lite nostalgi lär det bli alltså.

Hemma hos Emma var det jättetrevligt med god mat och god efterrätt! Så nu är jag verkligen mätt och belåten. Dessutom ligger vår skatt och sparkas massor just nu, bökar runt för fullt där inne. En riktig liten busunge som rör sig massor. Det är ju supermysigt, kittlas nästan, haha. Så det blir ju hur härligt som helst att somna till!

Fint paket fick hon av mig också, det är inte ofta sånt sker, haha!

Långfredag

publicerat i Just My Life.;

Långfredag, och dagen känns faktiskt jäkligt lång! Har hunnit med att vara i Skärholmen, påskpyntat, handlat och massa sånt, och snart ska jag fixa mig och bege mig hem till Emma för att käka middag! Trevligt! Har precis fått superlunch av min älskling också, supersöt! Macka och yoghurt med färska jordgubbar och banan, inte dåligt det.