Kissungarna blir som ett ljus i mörkret.

publicerat i Just My Life.;

Tisdag, och snart är det dags för prov i blodtryck och pulstagning. Hoppas verkligen att det går bra, har ju inte övat speciellt mycket. Men det ska nog gå bra förhoppningsvis!

Är så mycket plugg nu att jag knappt hinner med något annat! Längtar så mycket tills det är över! Vill bara bli klar. Ber till Gud att jag får godkänt på fredag också, skulle vara så jobbigt annars, man kan ju inte tänka på annat just nu. Ciao <3

Euphoria, Loreen, Sverige, är nog inte bara jag som är hela jävla galet stolt.

publicerat i Just My Life.;

Så jävla fucking sjukt. Hon gjorde det verkligen!! Man hade ju hoppats att ny äntligen, men man vågade ju inte tro. Hon fick poäng från alla länder utom fittitalien, Loreen var verkligen väl värd vinsten! Bästaste asså!! Inte så mycket mer att säga förutom att jag varit bakis hela dagen så att jag typ dör, efter en trevlig kväll med Johanna på Sommar, som dock slutade lite mindre trevligt. Nog om det, denna dag slutade på bästa sätt i alla fall! Tack för mig! <3

Torsdag 240512

publicerat i Just My Life.;

Så var semifinalerna slut och Sverige i final, yeeey! Loreen var superduktig och jag håller verkligen tummarna för henne på lördag, ska bli så spännande! :D just nu ligger jag i sängen och tänkte sova alldeles strax, för i morgon blir det nämligen grupptenta hela dagen! Lite segt eftersom det ska bli så fint väder..

Idag har jag inte gjort så mycket, bara pluggat och varit i skolan och övat på att ta blodtryck och sådant! Gick bra faktiskt, det är lättare än vad jag trodde! Så det ska bli spännande att se hur det går på tisdag så vi har examination på puls och blodtryck! Förhoppningsvis går det bra, det är bara att hoppas på det bästa.

Men godnatt på er alla söta, sov så gott! <3