Some Die Young.

publicerat i Just My Life.;

En härlig helg har gått med middag tillsammans med torpetbrudarna, nya Bond på bio, målning hos morsan, och en stadstrip med Johanna! Utvilad och färdig för en ny vecka tyckte jag, men är redan slut. Det är tisdag och jag har sååååå mycket att göra med plugg och grejs att jag blir alldeles trött i huvudet. Orkar ingenting, vill bara sova. God lunch fick jag idag i alla fall, thai till project runway Sverige, behövlig paus från skolarbetet.

Men nu sitter jag här igen och har redan tröttnat. Orkar inte med mikrobiologi och vårdmiljö och sånt tråkigt. Vad har jag gett mig in på egentligen?

Gladare än gladast!

publicerat i Just My Life.;
Sååååååå glad!! Nya telefonen har kommit och jag älskar den redan mer än någonting annat! Okej, det är ju inte så stor skillnad på den och den gamla, men ändå, känslan att den är sprillans osv är ju underbar!

Utflykten till Lager 157 med Sandra blev superskoj, skönt att sitta och snacka skit i bilen medan vi körde ända till Flen (!) för att shoppa! Men jag hittade tre fina tröjor som jag köpte, och en supermysig halsduk. Så resan dit var absolut värd det! Så nu har jag massvis med nya grejer och jag känner mig supernöjd, satisfied för tillfället. Skön känsla. Nu blir det att mysa ner i sängen med min bästa Tim och se på film, och i morgon ska jag upp tidigt för att hjälpa mamma att måla i nya lägenheten! Ha en fortsatt bra fredagskväll people! Peace
 

Let's make the most of the night like we're gonna die young.

publicerat i Just My Life.;
Plötsligt en mycket glad tjej här! Tänk vad lite nya grejer kan göra! Min nya iPhone 5 har kommit och jag ska iväg och hämta den strax, JIPPIIIIIE! Min två nya tröjor har också kommit, och man har dessutom fått pengar och jag ska iväg med Sandra och shoppa mera! Glad tjej som sagt!