Those christmas lights, light up the street.

publicerat i Just My Life.;
Julshopping i stan idag med min pojk och jag har hittat massa mys! Älskar verkligen att handla julklappar, det är så himla skoj, och allt julpynt å fina papper och grejer som finns, det är ju asballt. Blir helt lyrisk, haha! I morgon blir det nog en sväng till Skäris också för att komplettera lite småsaker så att man kan börja slå in klappisarna också, tihi!
 
Bara 25 dagar kvar till julafton nu! Tiden kommer att gå så himla fort! Så man får passa på att njuta av allt julmys nu innan det är för sent. På söndag är det redan första advent och då blir det massa julpyntande och julbak, längtar! Hoppas även att snön ligger kvar ända fram till jul, så att julkänslan kan få finnas med från början till slut för en gångs skull.
 

Let it snow, let it snow, let it snow.

publicerat i Just My Life.;
Hej allihopa!
Vill bara meddela såhär på morgonkvisten att jag är världens sötaste flickvän! Jag har nämligen gått upp tidigt och gjort frukost till min lille pojk. När jag vaknade i morse och såg all snö blev jag på bra myshumör och satte på julmusik och gjorde frukost! Vilken sötnos jag är va? ;)
 

Sveriges standard vinter har anlänt.

publicerat i Just My Life.;

Jag skrev ju igår att jag hellre ville ha snö än regn? Men vet ni, jag ändrade mig nyss. Eller jag kanske vill ha snö men inte like this. Det är tunga blöta snöflingor som blåser en rakt i ansiktet och nu är jag helt dygnsur. Som en blöt hund typ. Fuck det här jävla vädret. Jag spyr på allt.