Allsång

publicerat i Just My Life.;

Igår blev det en härlig kväll när pappa och bror kom hit på middag! Det blev god mat och trevligt sällskap. Mysigt att träffa pappa och bror också, blir ju inte allt för ofta nu för tiden. Något jag borde prioritera lite mer.

Idag har det varit en lång dag, och förmiddagen spenderades hemma hos min lilla mamma och eftermiddagen i spöregnet på Skansen med henne och mina bröder. Trots regnet var det mysigt att hitta på något tillsammans, och vi åt god kycklingsallad och tittade på massa söta djur. Dessutom var det ju Allsång På Skansen idag, så det var ju repetitioner som höll på hela dagen, och det var faktiskt jättemysigt att kolla på. Trots regnet. Är en helt annan sak att se när de repeterar än när det är sändning, allt känns mycket mer avslappnat på något sätt. Så det var superskoj! Nu är jag helt slut däremot efter allt promenerande, så jag hoppas att jag kan somna hyfsat snabbt idag. Bara Tim slutar snarka någon gång så.

I morgon bitti är det dags att sticka iväg igen, och det är till Öland! Först blir det en natt i Kalmar och sen vidare till Öland till en stuga med en egen liten strand och grejer, blir nog tiptop!

Kräftisar

publicerat i Just My Life.;

Igår blev det som sagt en liten kräftskiva här hemma, och det var gott och trevligt! Inte för att jag tycker det är världens roligaste att hålla på och pilla med kräftorna, men det är gott i alla fall!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, det känns som att man borde göra nått nyttigt idag när det inte är så fint väder, men jag vet inte vad det skulle vara i så fall.. Ikväll kommer i alla fall pappa och bror hit på middag så det ska bli supermys!

Gröndals klippbad

publicerat i Just My Life.;

Igår och idag har varit två jobbiga dagar med magont och illamående, som jag tror beror på järntabletterna jag måste ta. Så nu har jag tagit en paus med dom för att se om det blir bättre. Magont och illamående är verkligen inge skoj! Så igår blev det mest att ta det lugnt och samma sak idag, har sovit bort halva dagen. Men man får väl passa på när man kan!

Nu under eftermiddagen var vi iväg till Gröndal i alla fall och tog oss ett dopp, och det var behövligt! Jätteskönt att få svalka sig lite i värmen och jag har känt mig bättre efter det, så det var nog superbra. Ikväll blir det kräftor till middag och sen förhoppningsvis någon bra film på det!

(OBS! Varning för valrossbild nedan!)