American Style.

publicerat i Just My Life.;
Så har jag handlat ännu mer! Det var en klänning som jag kollat på förut som tidigare kostat 600 kr och nu var 75% rabatt på, så då var jag ju tvungen att slå till. Superfin, hoppas bara att den passar och att magen får plats också. Sedan slog jag till på ett par leggings till vår skrutt också, det var 100kr rabatt på dom så varför inte! Dags att ta det lite lugnt med shoppandet ett tag nu kanske, höhö.
 

Bebiskläder i stora lass från fine papi

publicerat i Pregnancy ♥;

Halva veckan är redan över och det känns riktigt skönt! Två dagar jobb sen en efterlängtad helg med absolut ingenting inplanerat! Förutom att bror ska springa Stockholm Maraton på lördag som jag lovat komma och titta på. Sen ska jag bara ta det lugnt! Baka lite cupcakes kanske? Grymt sugen på att baka något i alla fall. Testa nya spritsen som jag köpt!

Idag var jag förresten med min bror och min boyfriend i stan för jag skulle hjälpa dom båda att köpa skor. William och jag kom hem med ett par, men dock inte Tim. Vilken osis då. Kräsen kille det där. Eftersom Tim slutade tidigare än mig idag kom han in i stan lite tidigare, så jag bad honom se efter om han hittade lite fina bebiskläder. När vi kom hem fick jag se allting och det var inte lite grejer han köpt! Massvis med fina saker - klänningar, en pyjamas, byxor, body, mössor och en kofta. Lilla söta älsklingen, nu har vi massvis med kläder i alla fall! Så nu hoppas vi verkligen att det stämmer att vår lilla skruttiplutt är en liten tös, annars kommer det bli en riktigt feminin liten grabb, haha!

No glow.

publicerat i Just My Life.;

Trött och ledsen med ångest över det mesta. Ingen bra tisdag. Min kropp ändras massor och det är inget positivt, bristningar börjar titta fram överallt och jag är ovan vid att vara otymplig och att känna mig ful. Inte så att jag annars brukar känna mig som någon snygging, men jag brukar inte gå runt och tänka tvärt om i alla fall. Vad är det för konstig myt som säger att man känner sig så snygg och att man "glowing" när man är gravid? Riktigt bullshit.