19 månader med älskling idag ♥

publicerat i Just My Life.;
Överlycklig för att jag slapp första "lektionen" idag, kändes så sjukt skönt att kunna ligga kvar i sängen istället för att behöva kliva upp och stressa till bussen. Jag och Tim åt frukost i sängen och kollade på Sherlock Holmes, serien som går på ettan just nu. Supermysigt! Men snart är det slut på det roliga, och jag måste bege mig till skolan i alla fall, men skönt att bara behöva gå på en föreläsning i två timmar!

Känner lite abstinens nu.. Träningsabstinens. Innan operationen var jag så trött hela tiden och hade inte en tanke på att träna, men nu efter när man blivit pigg så har man det i tankarna hela tiden! Idag har det gått fem veckor sedan operationen och alltså är det endast en vecka kvar tills jag får börja träna igen! Längtar verkligen, håller på och flörtar med mamsen så att hon ska köpa ett årskort till mig i västertorp. Funderar på att börja träna lite tigiare, början av nästa vecka typ, det skulle vara så skönt!

Menmen, nu måste jag knalla så att jag hinner iväg till bussen! Pusshej

Mycket att göra, lite ork.

publicerat i Just My Life.;
Bajsdag idag, så jag har inget att säga om den här dagen. Punkt slut liksom. I helgen hade jag det bara bra, i fredags var jag på någon lokalfest i Årstaberg med Sandra Kjellburger och company och det var väl rätt värdelöst om jag ska vara ärlig. Tråk folk och det hände liksom ingenting. Kul att vara lite social i alla fall, skönt att inte alltid bara hänga hemma liksom! Som jag för övrigt gjorde resten av helgen. Men jag gillar att sitta hemma och mysa, det är så skönt att bara ta det lugnt..

I morgon är det ju då förresten som alla vet den efterlängtade(fruktade?) alla hjärtans dag! Det är en sjukt mysig dag enligt mig, men jag förstår många som tycker det mest är jobbigt. När jag var liten var det typ värsta grejen, det var pyssel i skolan typ och man skrev små söta brev till varandra. Varför är det inte så nu? Får väl skriva något litet kärleksbrev till Tim eller något så att man kan få en liten myskänsla i alla fall!

Men nu har jag inte tid att tänka på massa kärlekstrams för jag har massor som behövs läsas tills i morgon, så det är väl bara att sätta igång! Pussar och kramar på er! ♥ (Och jag vet att jag jämt säger att jag ska försöka uppdatera här så mycket som möjligt, men det är inte alltid jag har tid eller ork till det, men jag fortsätter lova att jag ska göra mitt bästa! Barasåattnivetliksom :) )

Jag och Tim ute på isen för ett par veckor sedan i Vrena.


Förlåt vännen.

publicerat i Just My Life.;

Ligger i sängen nu och kan inte somna.. Vet inte vad det beror på för jag är sjukt trött. Kan kanske vara på grund av att jag hamnat lite på kant med en av mina bästa kompisar. Jag sa nått dumt som jag ångrar och hoppas verkligen att det löser sig, skulle bli så ledsen annars.

Hur som helst var jag ju på bio och filmen var bra faktisk, helt okej i alla fall. Kanske inte så jättevärd att se på bio men den funkade i alla fall! Mys att träffa mina söta kompisar i alla fall! Hoppas det blir snart igen, vi snackade om att nästa gång blir det laserdome, det blir ju skitskoj i så fall!

Men måste försöka sova nu, vi hörs i morgon, pusshääj! <3