Girls just wanna have fun!

publicerat i Just My Life.;
Idag har det varit en riktigt skön dag faktiskt, sökt lite jobb, kanske inte gått riktigt så bra som jag hoppades på, men ja, jag vet inte, det funkade väl! Det ser så galet varmt ut ute, så jag satte mig en liten stund ute på min sköna balkong, men det blåste verkligen skitkallt, så det var inte så skönt att sitta där ute trots allt. Jag som brukar älska att sitta där ute! Men jaja, nu får jag ju sitta här inne och göra det jag borde istället, som att plugga till exempel! Eller? Nja, tror nog inte att jag orkar det just nu. Tycker att jag är duktig som läst i Dibs-boken som ska vara färdigläst snart till Sociologin. Den är faktiskt bättre än vad jag först trodde, den har ett så otroligt tråkigt omslag och handlingen verkade inte den roligaste heller. Men som sagt, den är faktiskt mycket bättre än vad man tror. Tur det.

I morgon är det förresten dags för kryssning igen! På ett sätt känns det som att det var typ förra veckan vi var på kryssningen sist, men på ett annat sätt att det var hur länge sen som helst! Men whatever, i morgon kör vi igen, och det blir jag Emsa och Sandrisarna x2 som drar iväg, sen kommer ju älskling mfl vara där också! Det kommer bli skojskojskoj! Ett kanske lite onödigt sätt att bränna pengar på dock, menmen man får väl passa på när man kan! Ingen aning vad jag ska ha på mig dock, tänkte kanske köpa nya jeansshorts, men vet ändå inte om jag ska ha dom på mig i så fall. Vi får se, jag bestämmer mig väl i sista sekund som alltid, haha.

Nu ska jag njuta lite av mitt lov, ciaao.

Springfeelings.

publicerat i Just My Life.;

Det är måndag på påsklovet och jag känner att det här lovet bara kommer flyga förbi så fort att man knappt hinner blinka. Det kommer vara helt sjukt. Men helt sjukt skönt också. Det här är mitt sista lov i hela mitt liv. Fan vad hemskt egentligen! Nu vill man nästan gå gymnasiet ett år till, även fast man längtat så mycket till att äntligen få sluta. Man kommer sakna alla så galet mycket och jag känner mig stressad som inte kirrat något jobb än heller. Så ja, det känns lite osäkert. Däremot har jag sökt till högskola i alla fall, trots att jag inte tänkt göra det! Har ju ingen aning om vad jag vill bli när jag "blir stor" eller vad man ska säga, haha. Men jag kände ändå att jag var tvungen att söka något i alla fall, det betyder ju inte att man måste tacka ja eller något, utan det kändes bara bra i fall det skulle vara så att jag inte har nåtgot jobb eller liknande. Hur som helst sökte jag sjuksköterskeprogrammet på lite olika ställen, men vet inte riktigt om det är det jag vill, och dessutom kommer jag ha väldigt svårt att komma in där, speciellt nu på höstterminen. Intagningsgränsen var betydligt lägre på våren, så jag får kanske satsa på nästa vår i så fall, göra högskoleprovet i höst också. Menmen, whatever, det blir nog superbra allting!

Jag älskar solen förresten, det är så himla skönt att den kommit igen och att det äntligen är vår, man känner sig piggare och allt kommer nog bli bättre nu när allt blir ljusare. Men nu ska jag käka och sen gå ut och gå med älskling, puss på er!

Att så mycket kan hända på så kort tid är helt sinnessjukt.

publicerat i Just My Life.;
Nu känns det som att det var veckor sen jag skrev sist, trots att det bara var ett par dagar. Det är helt sjukt vad mycket som hänt. Till att börja med hände en olycka med min pojkvän och jag orkar inte förklara, men det är faktiskt det värsta jag varit med om. Har aldrig blivit så rädd förut. Att se honom sådär var hemskt och jag ser det framför mig varje gång jag blundar. När det händer någon något som man verkligen älskar blir man helt paralyserad. Jag kunde inte ens gråta eller någonting, det brukar jag ju alltid göra och det hade nog varit bra. Känns som att allt bara är fast inom mig och kommer inte ut.

Efter allt blev det först prov i matte efter att ha sovit ca en timme på natten, gick nog galant! Sedan blev det sjukhusvistelse och därefter skiva igen på kvällen. Tovalisas skiva denna gång, det var helt okej, lite knas ställe bara, men kul att vara med Sandra och Anton igen också! Dom saknar jag, får hoppas man kan träffa dom igen på lovet. Sen sov man några timmar, sen skola klockan åtta idag igen. Känner mig galet duktig som lyckades ta mig dit!
Sen har det bara varit att ta det lugnt idag, riktigt skönt, och nu däckar jag nästan för att jag är så himla trött.

Dessutom fick jag i morse reda på att min gammelfarmor dog i natt. Det känns jobbigt, är ju uppväxt med henne ganska nära och så, men eftersom hon varit sjuk så länge var man ändå beredd på att hon skulle dö snart, så det kom ju inte som någon chock. Men är ändå väldigt tråkigt och känner mig ledsen, speciellt för morfars skull eftersom det är hans mamma.. Menmen, må du vila i frid<3

Jag måste sova nu, hoppas min pojk har det bra, är galet nojjig nu. Sov bäst alla fina <3