Rastlös.

publicerat i Just My Life.;

Torsdag och ännu en dag som spenderas hemma i sängen. Helt slut känner jag mig av allt hostande och snorande, blir andfådd bara jag går upp för trappen.. Känns som att det räcker nu, börjar bli ganska så trött på det här och är jävligt rastlös. Det tråkiga är att det finns ändå inget jag orkar göra. Vill bara komma ut! Ingen sol är det idag heller, igår kunde jag åtminstone sitta ute en stund. Men nej, den här dagen spenderas i sängen framför den sjätte säsongen av Doctor Who.

I morgon är det dags att besöka BM igen och jag hoppas att Tim kan hänga med och att vi kan få höra hjärtljuden på skrutten den här gången! Det skulle ju vara supermysigt. Så får vi se om jag gått upp något i vikt också. Det fanns en sida där man kunde skriva in hur lång man är och hur mycket man vägde innan graviditeten, och så räknar den ut hur mycket man bör gå upp under graviditeten. Jag fick 14 kg!! Det är ju hur mycket som helst och det hoppas jag verkligen inte att jag gör... Då kommer jag ju se ut som en elefant! Så nej, jag satsar på att absolut inte gå upp mer än 10! Så får vi se hur det går. 2 kg hade jag gått upp sist när jag var hos BM, så blir spännande nu en månad senare hur det ser ut!

Shoppingsugen!

publicerat i Just My Life.;

Idag har jag och Tim gjort ett litet fynd! Jag satt inne och kollade lite på Jollyroom och hittade ett startpaket med blöjhink och grejer för endast 129 kr! Perfekt enligt mig. 600 kr skulle det kosta egentligen, så det var ju som hittat! Känns ganska avlägset och tidigt att köpa redan nu, men whatever, kommer ju ändå behövas köpas någon gång ändå. Och så känns det lite skoj att få köpa något överhuvudtaget, vi vill ju vänta så länge som möjligt med att köpa grejer, eller i alla fall tills vi vet om det är en liten prins eller prinsessa som ligger där inne! Då blir det lite lättare, och när vi förhoppningsvis får veta det så får vi ju veta att allting är bra också. Vi vet ju att den lever och har sina armar och ben och allting, men aa ni fattar! Haha babbelmaja jag är. Det jag ville komma fram till är att det är skoj att köpa saker oavsett vad det är, och det gör allting hela tiden lite verkligare.

Här är startkitet vi beställde! Innehåller lite smått och gott som kan vara bra att ha.Mitt hjärta kan gå i tusen bitar.

publicerat i Just My Life.;

Trött tjej med pipande andetag här! Det är helt stört att jag aldrig blir frisk, just nu känns det som om att jag aldrig kommer bli bra igen. Det är ansträngande att andas och jag är ständigt helt slut eftersom jag aldrig får sova på nätterna på grund av allt hostande! Dock sov jag bättre i natt, så det känns sjukt skönt. Har smittat min man som blivit värre nu också stackarn. Så nu sitter vi och kollar på någon barnfilm på teve, känns rätt okej ändå!

Idag kommer Jojjo hem också, jiiippie! Dock lär jag inte få träffa henne förrän i helgen, men ändå! Igår la jag förresten pussel nästan hela dagen, snacka brist på något att göra. Men det var ganska skönt att slippa tänka på någonting annat än 1000 pyttesmå pusselbitar. Hann rätt långt ändå, trots att pussel inte är min starka sida..