Måndagsfilm. Om det nu finns något som heter det.

publicerat i Just My Life.;
Man kan verkligen inte lita på blogg-appen, varje gång är det lika spännande om det ska fungera att publicera inlägget eller inte! I morse gick det tydligen inte alls, försökte typ fem gånger, men nej den ville inte. Så typiskt. Hatar när man ansträngt sig för att skriva något och sen fungerar det ändå inte. Blä säger jag bara.

Idag har jag i alla fall jobbat och det var inte så farligt, trots att alla andra har höstlov. Dock kunde jag inte sova någonting i natt heller, ligger och är pigg och vet inte vad jag ska ta mig till. Sen när man väl somnar drömmer man massa konstiga saker om och om igen så att man vaknar och sen åter igen inte kan somna om. Det är lite frustrerande, men ändå var jag ovanligt pigg i morse och det var inte alls så jobbigt att gå upp som det brukar vara. Men allt eftersom dagen gick blev jag allt tröttare och när jag kom hem var jag helt död! Men nu är det kväll igen och självklart kommer energin tillbaka, i lite för stora mängder. MEn det är väl härligt eller vad säger ni?

Snart ska jag och baby se på Allt För Min Syster, har velat se den så länge, det är så många som sagt att den är bra, så det ska bli spännande! Har dock hört att den ska vara jättesorglig också, så jag får väl hoppas att man inte blir helt deprimerad av den bara, haha! Glömde jag förresten säga att jag är ledig i morgon? Det är jag i alla fall, så ikväll kan jag vara uppe hela natten! Ja, inte för att jag kommer orka mer än typ en timme till, men ja, jag kan om jag skulle vilja i alla fall! Förresten så ska jag nog kolla på Modelljakten nu innan filmen, Tim håller ändå på och spelar sitt bajs-fifa så då kan jag ju passa på! ByeBye, See Ya!

Härlig kväll med Balrog-Brudarna!

publicerat i Just My Life.;

Nu är man hemma igen efter en trevlig kväll med tjejerna! Vi var på Jensens på Sveavägen och åt god middag! Jag åt kyckling (som vanligt) med potatis och någon god sås! Sedan blev det chokladmousse till efterrätt, som också var skitgod! Dock blev man helt otroligt mätt, så jag orkade inte äta hela, hehe. Men vi hade det trevligt i alla fall och det var kul att träffa alla igen som man inte träffar så ofta! Eller ja okej, det var väl inte alla, men några av dom i alla fall. Efter middagen drog jag, Jojjo och Becca till Retro och snackade massa skit som vanligt bara. Myspys med andra ord.

Men nu är jag hemma igen och älskling är här med mig också såklart. Mysigt att han ville komma och sova med mig! Han har ju höstlov den här veckan som kommer den lyckosten! Själv ska man ju upp tidigt i morgon och jobba igen, det känns lite segt! Men ska inte klaga, på torsdag lämnar jag ju Stockholm för London! Häääärligt.

Men jaja, godnatt världen <3

Snygga brudar på restaurangen. Ja hej på er.

Jensens.

publicerat i Just My Life.;

Så är man på väg hem till johannapyttipanna för att träffa henne och Bex innan det är dags för att gå ut och äta med gamla Balrog-laget! Mysigt! hör av mig senare, pusshej! <3