Hejdå 2010, Tjenarää 2011!

publicerat i Just My Life.;
Då var man i princip färdig inför kvällen! Bara bättra på sminket lite, sen är man done. Gick fortare än jag trodde, brukar alltid stressa till sista sekunden.. Men hoppas det blir en bra kväll nu i alla fall, man känner sig lite nervös, men det blir säkert bra allting! Det här lär ju bli sista inlägget för idag, så vi hörs vidare i morgon någon gång!
Ha det bäst ikväll, och framförallt,

GOTT NYTT ÅR!

Pussar, Jessica <3

Kallvatten?

publicerat i Just My Life.;
Då var Sandra färdig och förhoppningsvis påväg till Bålsta nu. Hon och jag lyckas alltid fira nyår på håll, men hoppas hon får det bäst i alla fall! Själv är man nyduschad och lite halvsur i och med att hela familjen duschat innan mig och att varmvattnet självklart tog slut bara för att det blev min tur.. Menmen, man kan inte få allt. Eller hur Pauli? tihihi. Vi får gäster klockan sex eller något sånt, så man måste väl skynda sig så att man blir klar med allt innan dess! Det är typ Litens kompis familj eller hur man nu ska säga. "Stora" Ludvig kommer också, så man blir ju i alla fall inte ensam med alla små under middagen. Efter det blir det utgång med Tim, så det blir nog en bra kväll får jag hoppas. Men nu är det hårlockningsdags om man kan säga så!

Hejsvejs <3

Jess, <3

Stress

publicerat i Just My Life.;
Idag är det självaste nyårsafton. Redan! Har hänt så sjukt mycket det här året som jag får berätta mer om senare. Idag har jag och S hunnit vara i Skärholmen redan, och klockan är bara strax efter tolv.. Känner mig rätt stolt över att vara uppe så tidigt! S skulle köpa sin locktång som hon aldrig gjorde igår, och sen köpte vi en varsin tröja också. Jag funderar på om jag kanske ska ta min på mig över klänningen ikväll, kommer ju bli rätt kallt annars? Men aja, nu måste jag städa och sen hem till S igen för att hjälpa henne att fixa sig i ordning innan hon måste sticka.

TTYL,

Jess, <3