Officiellt namn

publicerat i Just My Life.;
Nu är lilla älsklingens namn äntligen registrerat och jag och Tim har nu även gemensam vårdnad om henne! Han är nu alltså officiellt hennes papi, tihi. Och jag är glad för jag är så nöjd med hennes namn, under hela graviditeten var det så mycket prat och ingenting kändes helt rätt, men när hon föddes och vi bestämde oss för Molly kändes det bra på direkten. Så det är jättekul nu att vi kom överens och att hon fick ett namn som verkligen passar henne också! Lilla Molly 
Här ligger hon just nu sovandes i mitt knä med fina onepiecen från sin morfar, medan jag ser på "Ensam Mamma Söker"!

Barnvagnsmys

publicerat i Healthy stuff., Molly ♥;
Det blev en promenad i alla fall - 4,6 kilometer! Känns jätteskönt nu efteråt och dessutom var jag duktig och gjorde mina träningsövningar direkt efter när jag kom hem också! Man får ju passa på när Molly sover så fint i vagnen där ute, så skönt att hon sover så bra i vagnen.
En trött liten prinsessa på promenad, tänk vad mysigt att en promenad för henne innebär att ligga nerbäddad i vagnen, jag skulle gärna byta ibland, hehe!
 
 

New In

publicerat i Fashion, Just My Life.;
Äntligen har jag tagit mig tid till att ladda upp lite bilder till datorn från kameran, så här har ni bilderna på det jag köpte förra veckan - bättre sent än aldrig!
Har tyvärr inga bilder på stövlarna så dom får ni väl se någon annan gång!
Idag hade jag tänkt gå en prommis med lilla Molly, men det är inte direkt toppväder ute. Regn är tråkigt och jobbigt att hålla på med regnskydd och grejer. Men å andra sidan kan man ju inte tänka så eftersom det lär ju vara så för det mesta nu - det är ju ändå höst! Så en liten runda blir det väl i alla fall! Just nu ligger lillprinsessan så nöjd på fårskinnsfällen i sin fina lilla klänning, så det är ju ingen idé att störa henne än.