Stockholms Stadion <3

publicerat i Just My Life.;

Idag var det sista gången Djurgårdens IF spelade på Stockholms Stadion. Vi var där och fick se en toppenmatch som Djurgården såklart vann mot Öster med 2-0! Riktigt skönt och det var en härlig stämning och fullsatt på Stadion med blårandiga människor. Innan matchen samlades alla i humlan för gemensam marsch till Stadion och efter matchen fick alla komma ut på planen och det var fyrverkerier och grejer! Cool avslutning helt enkelt! Som höggravid i åttonde månaden var det rätt jobbigt att stå där i klacken dock, men jag klarade mig bra ändå!

Päronglass med mjölkchoklad, lyxshake, melon, chicken tikka masala och bara massa mat.

publicerat i Just My Life.;

Idag blev det en dag på stan med min kära mamma och bror! Lunch på Hurry Curry och sen en lyxshake från Max på det (jag vet, mat är det intressantaste i mitt liv just nu). Inte helt fel! Sedan kom jag hem med ett linne och två sköna BH:ar rikare. Lite basgrejer som är bra att ha bara, alla mina BH:ar sitter åt alldeles för mycket, så det var väl dags att införskaffa ett par lite skönare. Så jag är nöjd jag!

Sedan blev det filmmys med The Back-up Plan tillsammans med min älskling och glass och melon (ännu mera käk!!). Den glassen är förresten helt galet god - päron och mjölkchokladsmak - underbart! Något alla måste testa enligt mig. Om man gillar päron och mjölkchoklad förstås.

Så är man numera en prenumerant då.

publicerat i Pregnancy ♥;

Idag gjorde jag ett riktigt kap enligt mig själv! Boken "Träning för nyblivna mammor" som jag skrev om här om dagen kostar ju runt 200kr, och idag hittade jag ett erbjudande på Olga Rönnbergs blogg (författaren till boken), där man kunde prenumerera på tidningen "Mama" och få 7 stycken nummer och då dessutom just den boken på köpet för 159kr! Helt perfekt ju, som hittat! Jag gillar ju verkligen den tidningen dessutom också, så det blev ju verkligen perfekt, är skitnöjd. Så vi får väl se när boken kommer hem, den kanske kommer med första numret? Det skulle komma runt den 16 juli i alla fall så det är ju inte så lång tid kvar. Glaaaad tjej!