Game Of Thrones And Midsomer Murders.

publicerat i Just My Life.;
Dagen började med det nya avsnittet av Morden I Midsomer som jag missade i söndags och inte hunnit sett sedan dess. Det var bra faktiskt. I somras var det ju nytt med att den riktige Barnaby blev utbytt mot hans kusin eller vem det nu var. Jag tror det, och jag gillade inte riktigt honom, det ska ju vara Tom. Men nu känns det rätt bra i alla fall, Jones är ju kvar i alla fall. Så det ska bli spännande att se nästa avsnitt på söndag igen.

När jag ändå är inne och snackar om serier så har jag och Tim förresten börjat kolla på en ny serie som jag till en början var väldigt skeptisk till, men den verkar faktiskt bra! Den heter Game Of Thrones och vi har bara sett två avsnitt hittils, det tredje ser vi nog idag när Tim ska träna. Men det är spännande och mycket bättre än vad jag först trodde, så det är kul!

Ikväll blir det lite sushi till middag, det har gått bra för mig att äta lite så ikväll testar vi sushi, mums! Vi hörs senare, krami

Midsomer Murders.

Game Of Thrones.

Dagens Favorit: Skjorta.

publicerat i
Den marinblå skjortan från Vila blir dagens favorit, känner mig jättenöjd faktiskt! Fick den för mindre än halva priset dessutom, kan det bli bättre? ;) Finns inte så mycket att säga om det, här kommer två bilder på den (varav den ena Tim tog på mig, extremt fin..)! I morgon lägger jag även upp ett par bilder på mjukisbyxorna från Hollister som jag fick av mamma i julklapp, och även tröjan som jag köpte därifrån idag! :)

Pussar!
Marinblå.

publicerat i Just My Life.;
Idag var jag uppe tidigt för att jag skulle till Ersta för att få träffa en sköterska och en sjukgymnast som skulle informera om operationen. Så jag var där redan klockan nio i morse och det kändes ganska onödigt, men det var väl lika bra att gå dit. Efter det mötte jag Tim så åkte vi till stan för att han skulle byta någon tröja och själv köpte jag en kofta på Hollister och sedan en skjorta på Vila. Så jag känner mig nöjd! :) Båda var marinblå, en färg som jag alltid gillat, men har inte speciellt mycket kläder i den färgen, så det blev jättebra.

Nu ska jag bara ta det lugnt under dagen och sedan lite senare blir det troligtvis bio med min mamma. Vi tänkte gå och se Breaking Dawn (igen) eftersom hon inte sett den, och eftersom hon bjuder så har jag absolut inget emot att se den en tredje gång! TTYL