Bibbidi-bobbidi-boo!

publicerat i
Askungen skyndade att ta på sig klänningen och sprang sen ner för trapporna. "Vänta!" ropade hon. "Jag kan också följa med. Jag har en klänning!" Styvmodern och styvsystrarna trodde inte sina ögon. "Mitt skärp!" ropade Gabriella. "Mitt halsband!" ropade Petronella. De ryckte av skärpet och slet av halsbandet. Askungens klänning var helt förstörd. "Kom, flickor!" sade styvmodern. "Prinsen väntar på er!" Så for de iväg till slottet, och Askungen fick stanna hemma. 

Hon sprang ner i trädgården och mössen sprang efter henne. "Oh, och jag som så gärna hade velat gå på balen", sade Askungen. "Men vad hjälper det. Önskningar uppfylls aldrig." "Var inte ledsen, min lilla vän", sade plötsligt en röst. Askungen tittade upp. Där stod en liten gumma med trollspö i handen. "Jag är din gudmor", sade hon. "Jag är här för att uppfylla din önskan." "Låt mig nu se", sade gumman. "Jag behöver en pumpa och en häst och en hund. Vilken tur! Det finns ju här! Och - jaha, ja! Jag behöver några möss!" När mössen hörde detta började de springa. Men gumman hejdade dem med sitt trollspö. "Så var det trollformeln", sade hon. "BIBBIDI BOBBIDI BOO!" Hon svängde sitt spö. Pumpan blev en vagn. Hästen blev kusk. Och mössen blev vita hästar. "Hoppa nu in, min lilla vän", sade gumman. "Men min klänning!" ropade Askungen. "Hoppsan!  sade den lilla gumman, "Den höll jag på att glömma". Hon svängde sitt trollspö igen. Hennes trasiga klänning blev en underbar balklänning och hennes skor blev av skiraste glas. Askungen strålade av lycka när hon såg förändringen. "Hoppa nu in i vagnen", sade gudmodern. "Men kom ihåg! Förtrollningen upphör när klockan slår tolv!" "Det ska jag komma ihåg", sade Askungen. Och så for hon iväg till slottet.
Tihi klart att jag inte glömt fortsättningen idag! (a) Inte för att någon bryr sig kanske, men det är lite myspys, tihihi!

Skitdator, alltid något som är fel. Kul (Y).

publicerat i Just My Life.;
Hemma igen och träningen var väl rolig, som vanligt typ liksom. Johanna helt crazy, men det var väl inge nytt liksom. På vägen hem åkte vi förbi kvatum och köpte lite pålägg och tror ni inte att man ser Paula utanför donken med en glass i handen! Hahaha, söt tjej asså. Så det var ju lite myspys, tihi. Ikväll blir det att sova tidigt igen tihi, det är ju bra, somnade rätt okej tid igår och somnade inte en enda gången idag i skolan, bara nästan en gång på sociologin, men det räknas inte!

Men nu ska jag sluta sega vid datisen. Nattinattnatt, och pussisar på er ♥

Skulle Ove Sundberg stått utanför mitt fönster mitt i natten skulle jag också ha flyttat. Omedelbart.

publicerat i Just My Life.;

Idag har jag faktiskt varit jätteduktig och sökt jobb! Eller aa bara ett jobb på Gröna Lund så det var väl inte värsta grejen, men ändå. Lite duktig i alla fall. Tänkte söka fler, men tappade lusten, så jag får väl fixa det i morgon eller något. Kollade ju förresten på Solsidan  förut, haha fan vad kul det var. Ove är ju fan helt rubbad, det är ju helt galet! Haha så sjukt kul. Har städat ordning på mitt rum idag också, som jag i och för sig gör typ varje dag, försår inte hur jag lyckas stöka ner hela tiden! Men nu är det finfint i alla fall, tihi.

Men nu ska jag byta om och sticka på träning! Kulkul. Vi hörs senareeee!

Inte sur tjej, neeehej. Go Norway. Tyyyyyp.