Valborgsmässoafton

publicerat i Just My Life.;
Är man hemma och sjuk på Valborg så får man göra det bästa av situationen ändå. Jag och mannen min blev ensamma hemma, så vi lagade go'midda och har sedan dess haft myskväll framför teven. Inte helt fel det heller! Det blev kött med gallerpommes (höhö nomnom), bea, grillad majskolv och vitlöksbröd! Smaskelismasksmask. Just nu sitter jag med kissungarna hoppandes på mina fötter, tillsammans med ett glas fanta och en god choklad, och om mindre än en halvtimme börjar baksmällan på teve! 
 

Sjukstuga

publicerat i Just My Life.;
Fortfarande sjuk och ligger i sängen och tycker synd om mig själv. Precis som jag gjort resten av dagen och hela gårdagen. Så himla tråkigt att vara sjuk, känns verkligen inte roligt! Idag är det ju Valborg och allt, så  jag och Tim var bjudna hem till Tovalisa på middag, men så bra gick det men den saken. Jättetråkigt att vi var tvungna att ställa i. Då det var evigheter sedan jag träffade henne sist. Menmen, inte så mycket att göra... Blir att laga middag hemma istället och säkert någon bra film på det. 
 
Lite skypeande med Johanna har jag orkat med idag i alla fall. Två sjuklingar i varsin säng i två olika länder. Fräscht. Men mysigt, saknar min störda vän! 
 
 
 

Bihåleinflammation it is!

publicerat i Just My Life.;
Var ju som sagt och träffade en läkare i morse på vårdcentralen, och precis som jag trodde var det bihåleinflammation. Jobbigt värre. Har mått pyton hela dagen, men har fått penicillin och någonting mot svullnaden i bihålorna, så det borde ju bli bättre snart i alla fall. Riktigt tungt att gå med ett ständigt tryck i hela ansiktet, vara igentäppt i näsan och jäkligt ont i luftrören. Och sen lite feber på det också. Mitt immunförsvar verkar inte vara förstklassigt direkt!