Johanna är knasig som ber mig komme till Tullingehallen klockan tolv på morgonen när man inte ens vaknat. HallooooOOoo liksom...

publicerat i Just My Life.;
Igår kväll blev det myskvällis med Jojjo och det var supermys! Kul att träffas, hoppas hon får det bra i Finnlandet nu också. Ikväll blir det att åka hem till söta Jasmine som fyller år snart och fira henne med Tacos och singstar! Supermyysigt!! Efter det blir det väl att träffa älskling antar jag. Tihi.

Men nu ska vi iväg och fixa lite saker, hehe. Vi hörs kanske senare people!

PUSSAR,

Ochsåhannjaginteskrivamer.

publicerat i Just My Life.;
Känner att jag glider lite halvt bort från bloggen, inte okej! Men jag är fortfarande kvar och det är näääiz. höhö. Hela den här veckan har känts fett chill på något sätt, känns som att vi inte gjort någonting och så vips så är det sportlov. I och för sig har vi haft typ matteprov och Pedledredovisning och sociologiprov och lite sånt, men annars har det ju liksom inte varit någonting! Sa jag förresten att det är sporltov nu? Tihihih..

Ikväll blir de chillipill med Jojjosh, mysigt värre. Kanske en sväng hit också! Är hos Tim om ingen fattade det, vilket ni borde gjort eftersom jag alltid är det!

Matteprov avklarat

publicerat i Just My Life.;

Och för en gångs skull känns det typ bra. Eller jag tror typ jag gjort rätt, men det lär ju inte stämma, eftersom jag inte klarat typ en enda uppgift i boken.. Men nu har jag gjort det i alla fall och det känns som att jag får G i alla fall. Score. Höhö, men nu ska jag fixa nån snygg bild till draman see ya.