Tyst.

publicerat i Just My Life.;

Årets näst sista dag är här, och det blir städning i princip hela dagen. Värt? Njaa vet inte. Dock längtar jag till morgondagen och hoppas att den blir lyckad! Ganska surt annars. Nytt år på G och om jag har rätt så blir det här året totalt olikt från det som precis varit! På ett bra sätt förhoppningsvis.

Vad tiden går.

publicerat i Just My Life.;
Idag blev det en tur till stan för att fynda på mellandagsrean, men det slutade som alltid - utan någonting alls. Eller en skjorta blev köpt, men det var ju inte på rean så det räknas väl inte! Trött som attans är jag också, så det var inget vidare. I kväll tänkte jag försöka sova tidigt så att man inte känner sig helt utpumpad i morgon! Då ska vi nämligen bege oss norrut för att åka på dop! Det blir säkert trevligt och lite mysigt också!
 
Slänger upp en bild från årets första vårdag när jag Elin och Emma hade en härlig dag i Stockholm!

Dec. 26, 2012

publicerat i Just My Life.;

Det blev en rätt bra jul trots allt, med min familj, min pojkvän och min andra familj också såklart! Mysig dag igår ändå trots omständigheterna. Mina tankar går runtruntrunt. Vad som är rätt, vad som är fel, vad som är bäst, vad som är smartast, vad jag VILL. Och allt känns bara mer och mer förvirrande. Det känns ju som att jag redan från början visste precis vad jag ville och tänkte göra, men ändå går det inte. Man måste tänka ett steg extra, och jag måste göra det tillsammans med min bästa. Slå ihop våra hjärnor och hjärtan och komma fram till det bästa. God fortsättning på er!