Trött chey.

publicerat i Just My Life.;
Jobbade hela dagen igår och sex timmar idag så nu är jag helt slut överallt, i huvudet, i benen, i ryggen.. Ja i hela kroppen helt enkelt! Så idag ska vi beställa hem pizza och käka vid teven, superskönt! Sen är det bara att köra hårt och jobba åtta timmar till i morgon. Det går nog bra, får tänka att jag har tre dagar ledigt sen. Det tar så himla mycket på krafterna nu i början när man ska lära sig allting, så man blir verkligen helt slut. Jag hoppas det blir bättre när man jobbat ett litet tag så att man kan slappna av. Det är tur att jag har Tim, så himla skönt att han finns här för mig, det hjälper verkligen att ha världens bästa pojkvän som tar hand om en när man är såhär trött. Så jag tycker synd om er alla som inte har världens bästa pojkvän, like moi. Ba så ni vet! Kraaamis
 

Det finns ingenting du inte kan göra.

publicerat i Just My Life.;

Sitter på tuben på väg till jobbet. Första riktiga dagen på jobbet. Har ångest och är sjukt nervös. Åtta hela timmar ska jag vara där, det känns sådär. Det är självklart toppen att jag fått jobb och så, men hade nog föredragit något annat jobb, det här är inte min stil. Provjobbade ju för ungefär en månad sen och då sa jag att jag troligen inte skulle tacka ja om jag fick det. Så bra kändes det då... Men man måste ju ge det en chans, så här är jag! Måste försöka vara positiv och inte tänka så mycket så borde det gå bra.

Midsommar blev förresten mycket lyckat, vi åkte ut med Yvonne och Johans båt bort till Härjarö där vi åt god mat och jordgubbar och grejer. Vädret var tiptop så det var underbart!

Don't want an ending.

publicerat i Just My Life.;

Det går inge bra för mig. Med att sova nu alltså. Är så trött men får ingen ro. Varit så ett tag nu den senaste tiden. Det är någonting inom mig som säger till. Der är något inom mig som skaver, som inte står rätt till. Men jag kommer inte på vad det är. Borde vara en av de lyckligaste människorna på jorden, utan bekymmer med världens bästa pojkvän som är underbar, bra familj, det går bra i plugget, det är sommar, och jag är ledig för tillfället. Vad finns det att klaga på? Ingenting tycker jag. Men ändå är jag inte nöjd. Jag känner mig deppig, nere, som om det är något viktigt som saknas. Men jag kommer inte på vad. Så när jag ska sova såhär på kvällen kan det ibland bli för mycket. Tim sover sedan länge då han är utmattad av det nya jobbet. Och här ligger jag. Med honom tätt intill mig, men har trots det aldrig känt mig så ensam.