Så går man och blir sjuk. Skönt.

publicerat i Just My Life.;
Nu var det lite för länge sedan som jag uppdaterade och det är som vanligt för mycket att göra för mitt eget bästa. Just nu ligger jag fast i sängen för att jag har gått och blivit sjuk. Otur asså. Ska försöka ta mig upp ur sängen ikväll och hänga med på bio och kolla senaste Mission Impossible-filmen med Timsih och hans familj, hoppas att det går bra. Känns skönt att vi bara har hemmaplugg den här veckan i alla fall så att jag slipper sitta där och må dåligt, det hade inte varit sådär jätteskoj.

Orkar inte sitta och skriva en massa nu, har en del att berätta kanske, men det finns det ingen motivation för just nu. Tänkte bara skriva att jag lever liksom. Vi hörs, ciaaao


Två veckor efter operationen idag och det känns som typ en månad sedan, det har hänt så mycket!

publicerat i Just My Life.;
Jag har lite ångest för morgondagen då jag måste åka hemifrån klockan sju på morgonen! Känns ganska så jobbigt om jag ska vara helt ärlig. Ska nämligen ända till Norrtull för att fotograferas för e-tjänstekort som vi måste fixa till plugget. Känns litehalvsurt att åka dit så tidigt för någonting som tar tio minuter att göra. Men det blir skönt att få det gjort i alla fall. Sedan ska vi ändå direkt till skolan därifrån sen för att göra en gruppuppgift som ska vara klar tills på måndag. Hoppas att det går rätt fort så att man har en del av dagen sen så att man inte behöver stressa!

I morgon tänkte jag och Sandra dra ut, det var så länge sedan som vi var ute tillsammans, det händer allt för sällan, så det ska bli superkul, hoppas jag orkar hålla mig vaken bara, hehe! :rolleyes:

Men nu måste jag gå och lägga mig så att jag orkar ta mig upp i morgon! Godnattpussar!

Rolig grabb.


♥♥♥

Befiriad från mitt lidande.

publicerat i Just My Life.;
I morse var jag som sagt på vårdcentralen för att ta bort agrafferna från min mage! Det var så sjukt skönt att de äntligen försvann, sov i princip ingenting på hela natten på grund av att det gjorde så ont. Det gjorde lite ont att ta bort dom, i alla fall vissa där det var som mest irriterat. Men det gick bra i alla fall och nu känner jag mig befriad från allt plågande! Dock känner jag mig lite förkyld, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu bara, det orkar jag inte!

Klockan ett börjar jag idag och då ska vi gå igenom artiklarna som vi skulle ha läst, då får vi se hur bra det gick för mig och om jag ens förstått rätt. Spännande! Vi hörs senare, ciaaaao