Brödbak.

publicerat i Just My Life.;
Idag har jag bakat ett supergott bröd, tog ett bra tag att göra, men det var det värt för det blev asbra! Det godaste som finns är ju typ att käka nybakat bröd, så nu njuts det är bakom skärmen. Hoppas det är lika gott när det svalnat ordentligt och så sen, att det inte blir torrt som det lätt kan bli. Det var ett nyttigt bröd dessutom med massa goda frön och grejer, så jag känner mig supernöjd!
 
Snart är det dags för lagfoto med brudarna på innebandyn också, så man måste kanske borsta håret eller något i alla fall så att man inte ser ut som en total rishög. Ciaaaao
 

 

Skype.

publicerat i Just My Life.;
Sitter och babblar med Jojjohanna i Skajjjp sedan två timmar tillbaka och det känns skönt att få snacka av sig lite, snacka skit om allt och alla. Saknar min lilla finnepinne där på andra sidan Östersjön, du får se till att komma hem snart! Annars har jag väl varit duktig och sökt lite jobb och fixat till lite CVn som jag tänkte gå ut med i morgon! Hoppas bara att det är bättre väder då så att man slipper storm. Tjingeling!
 

You only know you've been high when you feeling low.

publicerat i Just My Life.;

Det har varit en ovanligt bra dag, träffat Elin, gjort lite nytta, barnvakt och grejer, och allt har gått hur bra som helst! Men nu är jag helt slut, känner mig ledsen, nere och trött på livet bara. Ingen lust med någonting, allt känns bara jobbigt. Snart blir det väl Hollywoodfruar på teven, men sen blir det sängen för min del, ingen anledning att vara vaken ändå.