Lilla Molly

publicerat i Just My Life.;

Idag fick vi äntligen komma hem igen, och även fast vi inte var där så länge känns det som evigheter sedan vi var hemma sist. Och helt annorlunda. Nu har vi ju vår lilla tös här hos oss också, helt overkligt. Vår lilla Molly. Är så nöjd med hennes namn, det har varit så svårt och vi har inte varit överens och inget har känts rätt. Men sen när hon kom så såg vi att det var en liten Molly. Världens mest perfekta lilla tjej.

Idag har hon fått träffa sin mormor och om en stund kommer morfar och morbror förbi också. Myspys. Alla är så förtjusta i henne - med all rätt! Och vi har fått höra så mycket om hennes hennes hår de här dagarna! Barnmorskor och läkare har varit så förundrade över hennes kalufs haha! Massvis med mörkt hår har hon vår lilla älskling!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Monica:

Vilken jättefin liten tjej ,Molly som äntligen ville komma ut! Det har varit så kul att följa din graviditetsresa på bloggen!
Njut !! Kram (Ps:Robban hälsar)

2:a kommentar, skriven , av Louise:

Gud så söt hon är!! 😍 Nu längtar jag ännu mer efter vår lilla tjej!

3:e kommentar, skriven , av Linda:

Grattis till prinsessan! Hon är verkligen jätte söt. Längtar bara mer efter min lilla skatt nu som förhoppningsvis kommer snart :)
Har varit roligt att följa dig på din blogg.

Kommentera inlägget här :