Första gången

publicerat i Just My Life.;
Det är så mycket "första-gången-grejer" som händer just nu för lilla Molly! Första gången hon får träffa alla släktingar, första gången hon fått bada, första gången hon fått åka vagn osv. Och det är så mysigt med alla dessa första grejerna.
Första gången hon fick bada var i förrgår, och hon gillade det verkligen! Tyckte det var jättemysigt där i vattnet - en liten stund i alla fall. Hon plaskade massor och nästan simmade med benen, haha. Ända tills det inte var roligt längre. Och det var inte kul att komma upp ur vattnet heller för det var ju superkallt! Men hon blev snabbt lugn, och det var så mysigt att sitta med henne sen, en liten nybabdad nyfödd bebis måste ju vara det mysigaste som finns!
Första barnvagnsturen blev igår tillsammans med Tim till Skärholmen. Det gick inte så fort då jag inte direkt är helt återhämtad efter förlossningen, men det gick helt okej i alla fall. Molly var så duktig så, det var lite gnälligt till en början, men sen sov hon så sött hela vägen.
Idag var hennes gammelfarmor här på besök och det tyckte hon om, det var så mysigt så! Hon var vaken superlänge för ovanlighetens skull och charmade gammelfarmor massor. Lilla söta prinsessa.
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Sandra - mamma till Lykke:

Hon är så fin ! :)

Kommentera inlägget här :